Terug naar nieuwsoverzicht
Feestelijke conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit
Brabanthallen Den Bosch

Feestelijke conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit

De afgelopen vier jaar hebben duizenden basisscholen in Nederland samen met culturele partners gewerkt aan Cultuureducatie met Kwaliteit. Met als resultaat leerkrachten die weer met plezier zingen met hun kinderen, ouders die onontdekte talenten bij hun kinderen zien, scholen en culturele instellingen die elkaars wereld zijn binnengetreden, maar vooral heel veel kinderen die structureel cultuuronderwijs krijgen van groep 1 t/m 8.

Op donderdag 8 december 2016 organiseert het Fonds voor Cultuurparticipatie samen met Kunstbalie een feestelijke conferentie waarop veel van wat er in de afgelopen vier jaar bereikt en ontwikkeld is een podium krijgt. Een dag vol presentaties, mini-workshops en gesprekken over vier jaar Cultuureducatie met Kwaliteit. Een state of the art op het gebied van kunst en cultuur in de klas, doorlopende leerlijnen, volginstrumenten en visievorming. En een mooi startschot voor nóg eens vier jaar Cultuureducatie met Kwaliteit.

Het programma wordt gevuld door de deelnemers. Na de zomer volgt een oproep voor programmavoorstellen. Zet u de datum alvast in de agenda?