Terug naar nieuwsoverzicht
Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit
Den Bosch

Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit

Oproep: toon uw CMK resultaten in een sessie op 8 december!

Kinderen die met plezier hun verbeeldingskracht ontwikkelen. Ouders die onontdekte talenten bij hun kinderen zien. Scholen en culturele instellingen die elkaars wereld zijn binnengetreden. Maar vooral heel veel kinderen die structureel cultuuronderwijs krijgen van groep 1 t/m 8. De afgelopen vier jaar is in het hele land door vele partners samen gewerkt aan beter cultuuronderwijs. Met resultaat!

Scholen en culturele instellingen hebben een beweging in gang gezet die niet meer weg te denken is uit het cultuuronderwijs. Tijdens deze conferentie zetten we de beweging even stil om elkaar met trots te laten ervaren wat er de afgelopen jaren aan resultaat geboekt is. Om hierna geïnspireerd en vol motivatie aan de slag te gaan met nog eens vier jaar Cultuureducatie met Kwaliteit!

Toon uw resultaat!
Het Fonds voor Cultuurparticipatie en Kunstbalie nodigen scholen, culturele instellingen en beleidsmakers uit om zélf een deelsessie in te vullen! Laat anderen uw lesmethode ervaren in een interactieve workshop. Presenteer uw resultaten in een korte pitch. Of misschien wilt u ervaringen delen en organiseert u daarom een panelgesprek. Kies een passende werkvorm en zorg voor een origineel plan. Wellicht wordt uw voorstel geselecteerd en krijgt u de kans om uw deelsessie te organiseren.
Dien uw voorstel uiterlijk 30 september 2016 hier in.

Aanmelden voor de conferentie
Op donderdag 8 december 2016 vieren we de resultaten van vier jaar Cultuureducatie met Kwaliteit in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te Den Bosch. Aanmelden voor de conferentie is vanaf nu mogelijk via de website. Meld u hier direct aan!