Terug naar nieuwsoverzicht
Méér Muziek in de Klas met Schooltv.nl

Méér Muziek in de Klas met Schooltv.nl

Vanaf 1 oktober kunnen kinderen (én volwassenen) elke zaterdagavond om 19.00 uur kijken naar de BZT Muziek Shows op NPO Zapp. In elke uitzending staat een andere sound centraal en treden drie groepen op die een kans maken op een plek in de BZT Band XXL.

Kinderen kunnen niet alleen kijken naar de shows, maar kunnen vanaf maandag 3 oktober elke week in de klas aan de slag met een muziekles in het teken van de sound van die week! Méér Muziek in de Klas ontwikkelde samen met Schooltv een laagdrempelig lespakket bestaande uit leuke video’s voor de leerlingen en uitgebreide lesbrieven voor de leerkrachten. Op de sound-pagina’s van de site van Méér Muziek in de Klas staan alle sounds op een rij. De lessen van de categorieën ‘Iets Anders 1’ en ‘Iets Anders 2’ worden ingevuld door de onderwerpen ‘Muziek en sport’ en ‘Dj.

Op schooltv.nl en meermuziekindeklas.nl verschijnt elke maandag na de uitzending van de BZT Muziek Show het bijbehorende lesmateriaal. De totale lesduur is ongeveer 40 minuten en de lessen zijn geschikt voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Houd de website in de gaten en geef de muzieklessen een plek in jullie lesprogramma!